Pamina
Milenko Kovačević

Organizer

Milenko Kovačević

Date

10. 4. 2021
Expired!

Minljivost

KAJ: Enodnevna spletna delavnica

KJE: Delavnica bo potekala v spletni aplikaciji ZOOM. Podrobnosti izvedbe vam bomo posredovali naknadno.

KDAJ: 10. april 2021

IZVAJALEC: Delavnico bo izvajal Milenko Kovačević, izkušen psihoterapevt Psihoterapevtske ambulante Pamina, transakcijski analitik (EAP diploma), ki ima večletne izkušnje dela s skupinami, posamezniki, družinami, pari in strokovnimi timi.

ZA KOGA: Delavnica je namenjena vsem, ki bi se radi bolj poglobili v ozadje doživljanja lastne minljivosti in minljivosti nasploh. Tudi strokovnim delavcem, ki bi radi poglobili svoje znanje o človeški ranljivosti.

CENA: Cena enodnevne delavnice znaša 60,00 evrov.

VSEBINA: Na enodnevni delavnici bomo v varnem krogu manjše skupine govorili o tem, kako se ljudje soočamo in spopadamo z zavedanjem, da smo krhka, ranljiva, minljiva in smrtna bitja. Spoznavali bomo kompleksne psihične mehanizme, s katerimi dobršen del življenja »bežimo« od smrti, tako da si onemogočimo kvalitetno življenje tukaj in zdaj. Zakaj si mnogi ljudje grenijo lastno življenje ali življenje drugim tako da ustvarjajo moč, slavo, bogastvo in celo imperije? Kako to, da mnogi hrepenijo po onostranstvu in pri tem pozabijo biti v danem trenutku? Zakaj se mnogi mladi in lepi ljudje sebi zdijo grdi in stari ter zakaj mnogi stari hrepenijo po večni mladosti. Na ta in mnoga druga vprašanja bomo iskali odgovore na dvodnevni delavnici in spoznavali poti, na katerih lahko uzremo smisel v lastnem življenju ob zavedanju svoje končnosti.

 

Spočil se bom, ko bom na onem svetu.

Upam, da bom v naslednjem življenju srečen.

Grozno mi je pomisliti na to, da bom ostarel.

Za vsako ceno moram uspeti.

Vsi me morajo imeti radi.

Rad bi bil nekdo drug.

Želim si imeti popolno telo.

 

    Prijavite se