Pamina

Novi terapevtski skupini v Ljubljani in Mariboru

poročamo vam, da ustanavljamo dve novi psihoterapevtski skupini – eno v Ljubljani in eno v Mariboru. S člani skupin se bomo začeli srečevati septembra, in sicer enkrat tedensko, skupini pa bo vodila izkušena psihoterapevtka psihoanalitične psihoterapije Brigita Korpar, skupaj s koterapevtko.

Za koga je skupinska psihoterapija primerna

Psihoterapija je, zelo preprosto povedano, zdravljenje s pogovorom.

Skupinska psihoterapija je oblika psihoterapevtskega dela namenjena ljudem, ki želijo v interakcijah z drugimi člani v skupini in terapevtom predelati vzorce vedenja, ki jih ponavljajo v odnosu z ljudmi iz svojega življenja. Predvsem je skupinska psihoterapija primerna za ljudi, ki trpijo zaradi slabe samopodobe in ki se ne zmorejo primerno osamosvojiti.

Srečanja v Mariboru:

Vsak četrtek od 18.00 do 19.30, v Pamini na Kajuhovi 12 v Mariboru. Cena skupinske psihoterapije je 80 evrov na mesec.

Srečanja v Ljubljani:

Vsak torek od 18.00 do 19.30, lokacijo še sporočimo. Cena skupinske psihoterapije je 80 evrov na mesec.

V vsako od skupin bomo sprejeli do 10 članov, vsak pa se ob vstopu zaveže k dogovorom, ki veljajo v vseh terapevtskih skupinah. Skupini bosta polzaprti, kar pomeni, da se ob sprostitvi mest lahko priključijo novi člani.

Vstop v skupino je možen s septembrom, pred pridružitvijo pa boste opravili razgovor s psihoterapevtko. V skupino se lahko vključite tudi, če obiskujete individualno terapijo.

Več o tem kaj je skupinska psihoterapija in kako poteka, si lahko preberete tukaj. Če vas ta oblika psihoterapije zanima in bi se radi pridružili, vam je za več informacij in prijavo na voljo Brigita Korpar na mobilni številki 041 835 470.