Razpis za specializante psihoterapije, psihoterapevte in psihologe

Ste specializant/ka psihoterapije, psihoterapevt/ka in/ali psiholog/inja in vas zanima delo v visoko strokovnem, spodbudnem timu?

Odpiramo podružnico Ambulante za duševno zdravje Pamina na Koroškem in vas vabimo k sodelovanju. Do jeseni 2023 bomo oblikovali tim strokovnjakov s področja duševnega zdravja, s psihološkim in psihoterapevtskim znanjem za delo s posamezniki, pari, družinami in/ali skupinami.

Od prijavljenih kandidatov pričakujemo:

  • Najmanj dokončano VII. stopnjo izobrazbe ali izpolnjene pogoje za samostojno delo pod supervizorstvom katerekoli modalitete.
  • Opravljen osebni psihoterapevtski proces pri učnem terapevtu v minimalnem obsegu 220 ur (priznan s strani izobraževalne institucije).
  • Zelo zaželena je tudi osebna izkušnja skupinskega psihoterapevtskega procesa.

Kaj vam v Pamini nudimo

V Pamini se povezujemo in sodelavcem omogočamo delo ter razvoj v strokovnem multidisciplinarnem timu. Če se vidite v spodbudnem delovnem okolju, kjer lahko razvijate tudi lastne programe, toplo dobrodošli.

V Pamini zelo cenimo samoiniciativnost, zavzetost in pripadnost organizaciji. Kandidate, ki z nami delite naštete pomembne vrednote in cenite lastno avtonomijo pri delu, toplo vabimo, da se odzovete na naše povabilo.

Nudimo možnost poslovnega sodelovanja ali zaposlitve.

Prijavo pošljite na info@pamina.si in priložite:

  • CV,
  • dokazila o izpolnjevanju navedenih pogojev (v pdf) in
  • motivacijsko pismo.