Milenko Kovačević

Organizer

Milenko Kovačević

Date

27. - 28. 5. 2023
Expired!

Psihoterapevtsko delo s pari 3. del

Kako razumeti kompleksne partnerske odnose in kako pomagati partnerjema razumeti njun odnos? Znanje in veščine, pridobljene v izobraževanju, lahko služijo kot orientacija in orodje pri psihoterapevtskem delu in tudi v lastnih partnerskih odnosih. Ljubeč partnerski odnos je prevozno sredstvo za skupno pot v prihodnost. Nobene garancije ni, da bo to potovanje brez ovir, težav in kriz. Sestavni del tega popotovanja je rast in to ravno skozi krize. Nihče namreč ni postal velik v izobilju.

KAJ: Izobraževanje – edukacijska skupina. Nadaljevali bomo izobraževanje, ki smo ga organizirali septembra 2022 in januarja 2023.

Za udeležbo ni obvezno opravljeno izobraževanje 1. in 2. dela edukacije. Če želite pridobiti in nadoknaditi  znanje s prvih srečanj, se lahko za zvočne posnetke obrnete na tajništvo Pamine, na tajnistvo@pamina.si.

KJE: Pamina, Jadranska cesta 23, 2000 Maribor

KDAJ: 27.-28. 5. 2023

IZVAJALEC: Cikel izobraževanj bo izvajal Milenko Kovačević, izkušen psihoterapevt Psihoterapevtske ambulante Pamina, transakcijski analitik (EAP diploma), ki ima večletne izkušnje dela s skupinami, posamezniki, družinami, pari in strokovnimi timi, pri izobraževanjih pa integrira tudi znanja iz osebne izkušnje psihoanalitične psihoterapije.

ZA KOGA: Izobraževanje je namenjeno psihoterapevtom, specializantom v izobraževanju za psihoterapevta, svetovalcem in drugim strokovnim delavcem, ki delajo s pari, ali bi radi s tem pričeli.

CENA: Kotizacija znaša 300,00 evrov (brez DDV).
Če se prijavite in plačate polno kotizacijo do 28. 4. 2023, znaša kotizacija 250,00 evrov (brez DDV).

TEMA 3. DELAVNICE: Življenjski skript v partnerski psihoterapiji

VSEBINA:

Podrobnejšo vsebino bomo objavili kmalu.

    Prijavite se